Percheziții în Caracal după ce o firmă a fost prădată / Ce urmăresc polițiștii

Polițiștii au efectuat, vineri, patru percheziții domiciliare pe raza municipiului Caracal, la persoane bănuite că ar fi sustras scule electrice din incinta unei societăți comerciale.

Poliţiştii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt şi de la Poliţia Caracal, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Olt, au efectuat, vineri, patru percheziţii domiciliare pe raza municipiului la persoane bănuite că, în noaptea de 2 spre 3 mai a.c., ar fi sustras scule electrice din incinta unei societăți comerciale din localitate.

„În urma percheziţiilor efectuate, au fost găsite un aparat electric de tăiere (flex) şi un cleşte de tăiat (gură de lup), bunuri ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ispectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Poliţiştii de la Transporturi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

1 COMENTARIU

  1. Rog Politia sa-l cerceteze pe Oaca Daniel Nicusor din Caracal, care prin interpusi terorizeaza orasul prin furturi, camatarie si trafic de persoane. A facut avere din nimic, fara a munci o zi in viata lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here