PNL Olt, REFUZATĂ de unul dintre liberalii cu greutate în organizație

Omul care ar putea să câștige, din partea liberalilor, funcția de primar într-una dintre cele două localități în care vor fi organizate alegeri locale anticipate în 11 iunie a refuzat să candideze.

Este vorba de Ion Ciocan, un nume cu greutate în echipa liberalilor olteni și fost primar al comunei Osica de Sus, care ar avea șanse bune să recâștige această funcție.

„Domnul Ciocan nu vrea să candideze pentru un nou mandat de primar, astfel că vom merge în alegeri cu Sabin Roșca”, a declarat noul președinte ales al PNL Olt, Ion Moisescu.

Ion Ciocan, membru al Biroului Politic Județean, a fost primar al comunei Osica de Sus vreme de trei mandate, în perioada 2004 – 2016, numărându-se printre edilii olteni care s-au remarcat prin proiecte importante realizate în comunitățile pe care le-au condus.

Cel pe care liberalii mizează că va aduna majoritatea voturilor în 11 iunie, Sabin Roșca, este profesor la Liceul Teoretic „Ion Gh. Roşca” din localitate. Printre prioritățile din oferta pe care le-ao propune cetățenilor se numără finalizarea reţelei de canalizare în comună, asfaltarea tuturor străzilor rămase neasfaltate, modernizarea târgului săptămânal, amplasarea de coșuri de gunoi şi pubele stradale și introducerea alimentării cu gaze în comună.

Sabin Roșca se va bate pentru funcția de primar cu actualul viceprimar al comunei, Gheorghe Manicea, candidat al PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here