Liceele din Slatina își prezintă, joi, pe Esplanadă, ofertele educaționale

Inspectoratul Școlar Județean Olt organizează joi, 18 mai, pe esplanada din centrul Slatinei, „Târgul ofertelor educaționale”, în cadrul căruia liceele din municipiu vor încerca să atragă atenția elevilor care termină în curând clasa a VIII-a.

Târgul va avea loc între orele 15.00 și 18.00. Organizatorii estimează că la eveniment vor participa aproximativ 500 de persoane, elevi, părinți și cadre didactice din unitățile de învățământ preuniversitar ale municipiului.

„Scopul este acela de a populariza oferta educațională a unităților de învățământ liceal în rândul elevilor din clasa a VIII-a. La acest eveniment, fiecare liceu din județ își organizează un stand care să îl reprezinte cât mai bine”, se arată într-un comunicat de presă al IȘJ Olt.

Liceele din Slatina își prezintă ofertele după ce, în 11 și 12 mai, „Târgul ofertelor educaționale” a fost organizat și în alte localități din județ, precum Caracal, Corabia, Balș, Drăgănești-Olt, Scornicești, Potcoava, Piatra Olt, Cilieni, Crâmpoia, Tufeni, Văleni, Izvoarele, Osica de Sus și Vitomirești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here