Copil dat în plasament, DISPĂRUT de acasă. Poliția cere ajutorul populației / FOTO

Un minor în vârstă de 12 ani, care se află în plasament la o familie din comuna Osica de Jos, este căutat de două zile de polițiști după ce, luni, el a plecat de la domiciliu și nu s-a întors. Poliția face apel la persoanele care pot furniza orice informații despre copil să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Poliția olteană a fost sesizată, luni, 15 mai, prin numărul de urgențe 112, de către un bărbat de 37 ani, din comuna Osica de Jos, despre faptul că, în aceeași zi, în jurul orelor 1900, minorul, Gabriel-Mihai Gheorghe, de 12 ani, pe care îl are în plasament, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Din primele cercetări, s-a stabilit că minorul a mai părăsit domiciliul anterior, fiind găsit în comunele învecinate.

La data plecării de la domiciliu, minorul era îmbrăcat cu pantaloni de culoare neagră, tricou de culoare roşie, bluză de trening culoare neagră şi este încălţat cu papuci din plastic de culoare albastră.

„Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Semnalmentele băiatului sunt următoarele: înălţime 1,35 metri, greutate 40- 45 kg., constituţie atletică, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, faţa ovală, ten măsliniu, iar ca semn particular prezintă o cicatrice pe obrazul drept.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here