Peste 50 de comercianți participă la târgul de flori din Slatina/Când se deschide oficial Expo-Flora

56 de agenți economici și-au anunțat intenția de a participa la cea de-a XXIII-a ediție a manifestării ”Expo-Flora”, eveniment destinat iubitorilor de flori, firmelor din domeniul floral, producătorilor sau comercianților de flori și material dendrologic.

Dintre cei 56 de comercianți, 27 sunt firme specializate în domeniul floral, restul fiind agenți economici ce vor comercializa produse de artizanat & handmade, dulciuri, jucării etc.

Pentru a-și putea vinde produsele în cadrul expoziției de flori, expozanții vor plăti o autorizație de funcționare în valoare de 12 lei/zi, la care se adaugă o taxă de teren pentru expunere de 2 lei/mp/zi.

Expoziția cu vânzare va fi organizată, pe esplanada din centrul orașului, în perioada 18-21 mai, fiind al patrulea an consecutiv când acțiunea are loc în acest perimetru. Deschiderea oficială va avea loc joi, 18 mai, orele 10.30, la eveniment urmând să participe primarul municipiului, Emil Moț, alături de viceprimarii Gigi Vîlceleanu și Claudiu Stăncioiu, precum și o parte dintre consilierii locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here