Olt: Un tânăr motociclist lovit de TIR a supraviețuit miraculos impactului/Cum s-a întâmplat totul

Un accident rutier soldat cu o victimă s-a consumat joi dimineață în localitatea Giuvărăști, în eveniment fiind implicate o motocicletă și un TIR. Din primele verificări a reieșit că motociclistul nu a acordat prioritate de trecere autocamionului, care l-a lovit. Deși putea fi făcut terci, motociclistul, un tânăr de 21 de ani, a supraviețuit miraculos.

Potrivit polițiștilor, motociclistul, un tânăr de 21 de ani, rula pe un drum secundar din localitate și, la intersecția cu drumul județean 642, nu a acordat prioritate de trecere unui autotren care l-a lovit.

„Din primele cercetări a reieșit că un tânăr de 21 de ani, din localitatea Beciu, județul Teleorman, în timp ce conducea o motocicletă pe un drum secundar, la intersecția cu DJ 642, nu a acordat prioritate de trecere unui autocamion, condus de un bărbat de 43 de ani, din localitatea Dracea, județul Teleorman, cu care a intrat în coliziune. În urma verificărilor, s-a stabilit că tânărul de 21 de ani nu poseda permis de conducere. Ambele persoane implicate în accident au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

La fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Olt, care i-a acordat tânărului, cu traumatism cranian, primul ajutor.

„Victima are un traumatism cranian minor. De altfel, tânărul a fost transportat la spital, unde a refuzat internarea”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Olt, medicul Marian Furtună.

În cauză polițiștii au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here