La 10 ani de la înființare, Compania de Apă Olt și-a premiat cei mai vechi angajați

După ce, vineri, cu ocazia împlinirii a 10 ani de activitate, Compania de Apă Olt a organizat o serie de evenimente, printre care și dezvelirea unei plăci, pe care scrie ”Compania de Apă Olt. De 10 ani alături de comunitate”, la sediul societății, sâmbătă, 20 mai, sub egida aceluiași eveniment, la Stația de Epurare Slatina a fost organizată ”Ziua Porților Deschise” pentru slătinenii care au vrut să viziteze acest obiectiv.

În părculețul din curtea Stației de Epurare, directorul general al Companiei de Apă Olt, Cătălin Ușurelu, și directorul Calitate-Mediu, Cristian Bircea, au premiat 12 angajați ai societății, oameni care lucrează de 30-40 de ani în sistemul de utilități publice, dar și 11 foști angajați care acum sunt pensionari.

S.C. Compania de Apă Olt  S.A a fost înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Olt pe 8 martie 2007, fiind principalul operator regional pentru prestarea serviciului de alimentare cu apă, canalizare și epurarea apelor uzate. Compania de Apă Olt și-a început activitatea în mai 2007 și, în prezent, își desfășoară activitatea în municipiile Slatina și Caracal, în orașele Corabia, Scornicești, Potcoava, Piatra Olt și Drăgănești Olt și în comunele Slătioara și Vitomirești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here