Amendă uriaşă şi mai multe tone de fier vechi confiscate de poliţiştii din Olt

Peste 7 tone de fier, confiscate de poliţişti

Poliţiştii din cadrul  Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Perieţi au depistat, în trafic, miercuri, pe raza oraşului Scorniceşti, un bărbat de 45 ani din Târgoviște, și un tânăr, de 30 ani, din comuna Valea Mare, în timp ce conduceau un autocamion şi o autoutilitară, transportând deşeuri de materiale feroase. În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat că proprietarul nu deține documente de provenienţă a deșeurilor de materiale feroase.

Acesta s-a ales cu o amendă uriaşă, iar mai multe tone de fier vechi i-au fost confiscate de oamenii legii.

„Proprietarul, un bărbat de 49 ani, din comuna Valea Mare, a fost sancționat contravențional, aşadar, cu amendă în valoare de 5.000 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr.12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

De cantitatea de 7.560 kilograme de fier vechi a fost confiscată de oamenii legii și lăsată în custodia unei societăți comerciale cu sediul în Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here