Teatru pentru 1.600 de copii din Slatina, cadou de la Clubul Rotary de 1 Iunie

Imagine: olttv.ro

Clubul Rotary Slatina va organiza vineri, 26 mai, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor, cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului, două reprezentaţii ale piesei „Frumoasa din Pădurea Adormită”.

Proiectul, care este organizat anual pentru cei mici sub genericul „1 iunie – Teatru pentru copii”, este programat să înceapă vineri la ora 10.45, pe scenă urmând să urce o trupă de teatru pentru copii din Craiova, care va juca pentru nu mai puţin de 1.600 de copii.

Ca în fiecare an cu acest prilej, membrii Clubului Rotary Slatina si Interact Slatina au achiziţionat 1800 de baloane colorate pentru a fi oferite, de ziua lor, copiilor din grădiniţele şi clasele primare din toate unităţile şcolare din Slatina.

„Sala Casei de Cultura a Sindicatelor va deveni pentru al XVI-lea an consecutiv, de cand Clubul Rotary organizeaza acest eveniment, neincapatoare pentru copiii nerabdatori, pentru cadrele didactice insotitoare si chiar pentru parintii curiosi. La iesirea din sala, membrii Clubului Rotary Slatina si ai Clubului Interact Slatina vor oferi baloane colorate tuturor copiilor participanti”, se arată într+un comunicat al Clubului Rotary Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here