Locuri de muncă sezonieră în Danemarca pentru olteni/Cât se câştigă şi care sunt condiţiile

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 60 posturi pentru muncitori necalificați, în regim de muncă sezonieră, în Danemarca, în domeniul agricol, la cules de căpşuni, mazăre şi cartofi în câmp.

Durata contractelor este de trei luni, în perioadele 4 iunie – 1 septembrie, 7 iunie – 1 septembrie, 11 iunie – 1 septembrie şi 15 iunie – 1 septembrie 2017.

Condiţii

Plata muncii este în funcție de cantitatea recoltată (la kilogram). Se plătesc 0,65 euro brut/kg cules de căpșuni și mazăre; 1,3 euro brut/lădița de cartofi mari sortată (conține 10 pungi a câte 1 kilogram), 2 euro brut/lădița de cartofi medii și mici sortată – pentru femei; 10,4 euro brut/oră pentru bărbați care vor lucra în câmp la scoaterea cartofilor; se acordă bonus de 12,5% – bani de concediu.

Cazarea se asigură în rulote rezidențiale de câte 4 persoane, în camere cu 2 paturi separate, dotate cu bucătărie și baie la fiecare rulotă în parte.

Cerinţe

Vârsta minimă pentru cei interesaţi este de 18 ani. Nu sunt cerute cunoștințe de limbă străină, în schim se cere putere de muncă și motivație.

Din cauza condițiilor de cazare, angajatorul preferă să angajeze femei şi/sau cupluri.

CV-urile, întocmite în limba română, se transmit la adresa de e-mail: cipi_mimi_26@yahoo.com, până la data de 15.06.2017.

 Informaţii suplimentare pot fi găsite pe site-ul ANOFM: www.eures.anofm.ro sau la AJOFM Olt, str. Prelungirea Crişan, nr. 2, Compartiment EURES, telefon: 0249/411002.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here