Mircea Geoană joacă la rupere: atac FĂRĂ PRECEDENT la Robert Turcescu

Fostul candidat la prezidențiale Mircea Geoană a declarat în fața Comisiei parlamentare de anchetă pentru alegerile din 2009, că este foarte grav faptul că s-a ajuns ca un ofițer acoperit, în speță Robert Turcescu, a ajuns să modereze o dezbatere prezidențială.

 

”Cred că suntem în cartea recordurilor, cu o situație în care un ofițer acoperit moderează o dezbatere prezidențială. E ceva excepțional! Cum am ajuns în această situație, nu știu. Ne arată un mod de operare și asta deranjează mai mult, pentru că ne arată ce metodă folosesc anumiți oameni pentru a câștiga alegerile, dar dacă au avut în vedere să pună un acoperit să modereze o dezbatere, este foarte grav”, a spus Geoană.

Întrebat cine a negociat moderatorul pentru dezbarerea prezidențială, Mircea Geoană a explicat că Victor Ponta era purtător de cuvânt și el a fost mandatat să negocieze.

În replică la atacurile lui Geoană, Turcescu a explicat că avansările sale în grad și calitatea de ofițer acoperit au venit cu mult după dezbarerea din 2009.

De asemenea, Turcescu susține că la vremea respectivă el era angajat al lui Sorin Ovidiu Vântu, iar din prisma relației dintre Geoană și Vântu, candidatul PSD a beneficiat de ”mai multă cunoaștere” și chiar ”simpatie” din partea Realitatea TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here