Cine erau cei doi fraţi din Balş pieriţi în accidentul din Dolj/Zeci de mesaje pe Facebook-FOTO

Tragedia căreia i-au căzut victime cei doi fraţi din Balş, pieriţi în teribilul accident rutier petrecut duminica trecută în Dolj, a lasat un gol imens nu doar în sufletele membrilor familiei, ci şi în cele ale celor care i-au cunoscut. Zeci de mesaje au curs pe paginile de socializare ale celor doi tineri, Gabriela şi Florin Radu, plecaţi în floarea vârstei din această viaţă. Ea avea doar 23 de ani, el – 24.

Printre postările din ultimele luni ale Gabrielei Radu pe pagina sa de socializare unul ne îndeamnă să privim cerul: un mesaj predestinat parcă. În 12 aprile, tânăra de 23 de ani primea foarte multe mesaje şi urări de „La mulţi ani”. Din 28 mai, fatidica zi când ea şi fratele său şi-au pierdut viaţa, au început să curgă mesajele de condoleanţe.

„Nu am cuvinte, cuvintele nu îmi sunt de ajutor în a-mi exprima durerea, încă nu vreau să accept ce s-a întâmplat… Ne sunt sufletele pline de durere la aflarea veştii dispariţiei voastre, exagerat de devreme. Veţi rămâne veşnic în amintirea noastră.
Dumnezeu să vă odihnească în pace!!! Condoleanţe familiei!”,
a scris, pe pagina de Facebook a fetei, o prietenă, Adriana Elena Stancu.

„Nu înţeleg de ce te-a luat Dumnezeu aşa repede.. O fată de nota 10, mereu cu zâmbetul pe buze…
Odihneşte-te în pace, suflet frumos!
Condoleanţe familiei şi multă putere pentru a putea trece peste această tragedie!”, scrie şi Ana Maria Buzulică.

Asemenea mesaje apar şi pe pagina fratelui Gabrielei, Florin, căruia aripile vieţii i s-au frânt la doar 24 de ani.

„Încă nu-mi vine să cred! Odihniţi-vă în pace, suflete frumoase!
Nu o să vă uit niciodată…”, este un alt mesaj postat pe Facebook. 

„Cei mai frumoşi îngeri!
Chiar dacă nu vă cunoaşteam destul de bine, mi-aţi lăsat un mare gol în suflet…

Nu e drept ce s-a întâmplat cu voi, 
meritaţi o viaţă lungă şi frumoasă, plină de fericire şi iubire… Nu vă voi uita niciodată, suflete nevinovate!”, scrie şi Aura pe pagina de socializare a tânărului.

Potrivit propriilor date de pe Facebook, Gabriela şi Florin au absolvit cursurile Universităţii din Craiova. 

Dubla tragedie a lovit familia Radu în seara de 28 mai, când autoturismul în care se aflau cei doi tineri gonea pe DN 65, spre Craiova. La un moment dat, pe raza localităţii doljene Robăneşti, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un alt autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat. Impactul le-a fost fatal celor doi fraţi.

Gabriela şi Florin Radu au fost înmormântaţi joi, 1 iunie. La ceremonia de înmormântare, zeci de tineri au purtat tricouri cu chipurile celor doi fraţi împrimate pe ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here