Vântul a pus la pământ un cort ridicat în centrul Slatinei/O maşină a fost avariată/FOTO+VIDEO

Vântul puternic iscat pe nepusă masa sâmbătă dimineaţă a pus la pământ un cort ridicat pe structură metalică chiar faţa fostului magazin Oltul din Slatina, acolo unde o firmă făcea comerţ cu blănuri, în permetrul parcării auto. Un autoturism a fost avariat.

Rafalele de vânt au apărut din senin şi cortul pe structură metalică, aparţinând unei societăţi comerciale din Bistriţa care comercializa haine din blană, nu a rezistat. În cădere, compenente metalice susţineau copertina au căzut şi peste un autoturism parcat în vecinătate. Este vorba de o maşină marca Logan, care a suferit avarii nu foarte grave.

La faţa locului s-au deplasat pompierii pentru degajarea materialelor împrăştiate pe jos.

„Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 10.00, în municipiul Slatina, parcarea fostului magazin Oltul, pentru îndepărtarea unui cort pe structură metalică. Cortul a fost doborât de rafalele de vânt, iar în cădere a avariat ușor un autovehicul parcat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here