Licitaţiile privind drumul expres Piteşti-Slatina-Craiova vor fi lansate LUNA ACEASTA

Licitaţiile privind proiectarea şi execuţia drumului de mare viteză Piteşti-Slatina-Craiova vor fi lansate luna aceasta, anunţă, pe un site de socializare, deputatul PSD de Olt Marius Iancu.

Dacă planul va fi respectat pas cu pas, lucrările acestui proiect vor fi finalizate în cel mult trei ani, Slatina şi Balş putând fi ocolite pe centuri ocolitoare.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a prezentat, deja, graficul privind realizarea acestei investiţii.

„Așa cum a fost prevăzut și în Programul de Guvernare, procedurile de achizitie pentru drumul de mare viteză Craiova- Slatina- Pitești vor fi lansate în iunie. Este vorba de licitațiile pentru proiectare și execuție pentru că studiul de fezabilitate și avizele necesare sunt gata. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a prezentat graficul realizării acestei investiții atât de așteptată de olteni. Dacă se respectă planul, în maximum trei ani vom putea circula cu 100-120 de kilometri la oră între Craiova și Slatina sau între Slatina și Pitești și nu vom mai traversa orașul Balș în 40-50 de minute, ci îl vom ocoli”, susţine deputatul Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here