Bucureștean REȚINUT de procurorii din Olt pentru tentativă de omor calificat

Un bărbat de 49 de ani, din municipiul București, a fost reținut, marți seară, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru tentativă de omor calificat după ce a înjunghiat două persoane din localitatea olteană Mihăești.

Bucureșteanu este suspectat că, în noaptea de 2 spre 3 iunie, în timpul unui incident petrecut pe raza localității oltene Mihăești, a înjunghiat două persoane care, din cauza rănilor provocate de cuțit, au ajuns la un spital din Capitală.

„În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 02/03.06.2017 pe raza loc. Mihăeşti jud.Olt a avut loc un incident, în urma căruia persoanele vătămate N.C. şi T.V. au fost înjunghiate de către inculpat, fiindu-le provocate leziuni traumatice, pentru a căror vindecare a fost necesară internarea acestora în Spitalul Clinic de Urgenţă Colţea – Bucureşti şi, respectiv Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, procurorii olteni au dispus, marți seară, reținerea presupusului autor.

„Procurori ai secției penale din cadrul Parchetului d epe lângă Tribunalul Olt au dispus, prin ordonanţa din seara zilei de de 06.06.2017, ora 20.40, reţinerea unei persoane de sex bărbătesc în vârstă de 49 ani din mun.Bucureşti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat, prev.de art.32 alin.1 C.p., rap.la art.188 alin.1- art.189 alin.1 lit.e şi f C.p., pentru o durată de 24 de ore”, se mai precizează în comunicatul parchetului.

În prezent, cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, urmând ca, în funcţie de aspectele constatate, să se dispună măsuri corespunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here