Fostul boxer slătinean Leo Marinete, o nouă LOVITURĂ în instanță

Foto: Facebook

Fostul boxer slătinean Leonardo Marinete, trimis recent în instanță de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina pentru șantaj, a primit o nouă lovitură din partea magistraților. El a contestat decizia prin care Judecătoria Slatina a dispus prelungirea măsurii arestului preventiv pe care instanța a luat-o împotriva sa, la solicitarea procurorilor, însă Tribunalul Olt i-a respins acest demers, astfel că fostul pugilist rămâne după gratii.

Trista veste dată de magistrații olteni a fost primită de Leonardo Marinete miercuri, 7 iunie.

„În baza art. 205 C.proc. pen. Respinge contestaţia formulată de contestatorul MARINETE LEONARDO EMILIAN, în prezent aflat în C.R.A.P. al I.P.J. Olt, împotriva încheierii nr. 51 din data de 31.05.2017 pronunţate de Judecătoria Slatina în dosarul 5549/311/2017/a1.1, ca nefondată”, se arată în încheierea Tribunalul Olt, decizia fiind definitivă.

Potrivit procurorilor, în perioada 3 – 9 mai 2017, fostul pugilist a constrâns o tânără, persoană vătămată, să îi dea o sumă de bani, amenințând-o că, în caz contrar, o să dea în vileag o înregistrare video compromițătoare. Înregistrarea conținea un act sexual pe care persoana vătămată l-a avut cu sportivul.

„Inculpatul Marinete Leonardo Emilian a discutat telefonic și prin intermediul aplicației WhatsApp cu persoana vătămată, căreia i-a trimis un screenshot de pe o înregistrare video, de la minutul 09:29, în care persoana vătămată întreține un act sexual, și i-a solicitat o sumă de bani pentru a nu da în vileag înregistrarea compromițătoare, fapt pentru care, în ziua de 08.05.2017, persoana vătămată a sesizat organele de poliție judiciară din cadrul Poliției Municipiului Slatina”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Ulterior, în ziua de 9 mai, tânăra și fostul boxer au stabilit să se întâlnească în zona Complexului comercial Winmarkt (fostul magazin Oltul din Slatina), pentru a-i fi remisă inculpatului suma de bani cerută.

„În jurul orelor 12.25, în zona complexului comercial menționat, inculpatul Marinete Leonardo Emilian a fost surprins în flagrant de către organele de cercetare penală în timp ce primea de la persoana vătămată o parte din suma solicitată”, se mai precizează în rechizitoriul procurorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here