Dan Stana susține că nu a făcut presiuni asupra nimănui în campania electrorală din Osica de Sus

Prim-vicepreședintele PNL Olt Dan Stana a reacționat la articolul pe care OLT-ALERT l-a publicat joi sub titlul “Liberalul Stana, presiuni electorale asupra ceferiștilor din Osica de Sus. Ce spune șeful lui de la CFR Craiova”, articol bazat pe informații furnizate de mai mulți oameni din localitatea respectivă respinse, însă de Stana ca fiind neadevărate. Politicianul a cerut un drept la replică pe care, din rațiuni deontologice, îl publicăm mai jos, exact așa cum a fost el redactat.

Va informez ca am citit articolul publicat in ziarul dumneavoastra cu titlul “Liberalul Stana, presiuni electorale asupra ceferistilor din Osica de Sus. Ce spune seful lui de la CFR Craiova” si am ramas surprins atat eu cat si colegii mei de afirmatiile neadevarate pe care le faceti. Va informez pe aceasta cale ca eu lucrez la CFR din anul 1986, ocupand functii de la impiegat de miscare, sef de statie, revizor regional, sef serviciu si chiar director si mi-am castigat o pozitie prin munca si devotement, fiind rasplatit de chiar Presedintele Romaniei in anul 2003 cu “Medalia Nationala Serviciul Credincios pentru activitate sustinuta si meritorie in transportul public de calatori pe calea ferata”. Spun acest lucru nu ca sa ma laud, dar nu vreau ca cineva sa arunce cu “noroi” in imaginea mea. Consider o calomnie faptul ca se afirma ca eu as fii facut presiuni electorale asupra ceferistilor din Osica de Sus sa voteze candidatul liberal. Niciodata indiferent de functia pe care am ocupat-o nu am facut presiuni asupra salariatilor de a-si exprima optiunea de vot intr-un fel sau altul.

Deasemenea va informez ca sa fie bine inteles  ca eu in calitate de prim-vicepresedinte al PNL Olt am fost desemnat prin vot de catre membrii biroului judetean, responsabil de organizarea campaniei electorale de la Osica de Sus si nu am facut altceva in aceasta perioada decat sa coordonez actiunile alectorale din localitate, fiind alaturi de candidatul PNL Sabin Rosca. Toate actiunile au fost facute in afara programului meu de lucru (asa cum a afirmat si directorul de la SRTFC Craiova Ninel Cercel) si exclud vehement afirmatia ca eu as fii facut presiuni electorale asupra salariatilor de la CFR. Asa cum ati spus si dumneavoastra eu nu am putere de decizie in companie fiind un “marunt sef de serviciu” cu patru salariati in subordine care domiciliaza cu totii in Craiova.

In speranta ca veti dezminti afirmatiile din publicatia dumneavoastra considerati ce am scris aici ca un drept la replica..

Va multumesc!

09.06.2017

DAN STANA”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here