Secretarul PSD Olt, Virgil Delureanu, explică mecanismul prin care social-democrații au câștigat alegerile parțiale

Secretarul PSD Olt, Virgil Delureanu, a explicat mecanismul prin care social-democrații au câștigat alegerile locale parțiale pentru funcția de primar organizate, duminică, în comunele Osica de Sus și Sprâncenata.

El susține că echipa PSD Olt implicată în campania electorală nu a ratat nici o casă și că lucrul acesta explică rezultatul alegerilor atât în Osica de Sus, cât și în Sprâncenata.

„Eu m-am implicat foarte mult în alegerile de la Osica de Sus, deoarece este cea mai mare comună din județul Olt – cu 4920 de locutori, iar numărul de alegători e foarte mare. Acolo s-a plecat din casă-n casă, cu o echipă foarte puternică, însoțiți de Cezar Filip, fostul primar, și de candidatul nostru, domnul Manicea Gheorghe. Dacă nu se muncea atâta (știți și rezultatul unui sondaj), poate că rezultatele erau mai proaste. Dar s-a muncit timp de 14 zile, cât a durat campania electorală, și rezultatele au fost pe măsură. Un rezultat bun – zic eu – în comparație cu ceea ce s-a-ntâmplat în țară. Prezența la vot – foarte bună, atât la Osica de Sus, cât și la Sprâncenata. M-am deplasat și la Sprâncenata și vreau să vă spun că acolo candidatul nostru era optimist și zicea că ia în jur de 70%. N-a fost 70%, a fost 66, 44”, a declarat Virgil Delureanu.

Rezultatul alegerilor în Osica de Sus, unul mai mic decât cel de la Sprâncenata, a fost unul estimat de social-democrați.

„La Osica scorul a fost cel estimat de noi, un 49%, un scor bun pentru că au fost candidați de valoare, care au luat și ei, la rândul lor, destule voturi”, a explicat secretarul PSD Olt.

La Osica de Sus candidatul PSD, Gheorghe Manicea, a câștigat funcția de primar după ce a acumulat 1.184 voturi, reprezentând un procent de 48,66%. iar la Sprâncenata alegerile locale parțiale au fost câștigate de Marin Mihăeșteanu cu un procent de 66,40% din voturile valabil exprimate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here