Ion Moisescu: Zilele de 17-18 iunie reprezintă piatra de temelie pentru viitorul PNL/VIDEO

Ziua de 17 iunie, când la București va avea loc congresul PNL pentru alegerea noului președinte al partidului, și cea de 18 iunie, când liberalii își vor alege un nou Birou Executiv, reprezintă piatra de temelie pentru viitorul PNL, a declarat, recent, într-o conferință de presă, președintele PNL Olt, Ion Moisescu.

Delegația PNL Olt la congres va număra 92 de persoane. Președintele organizației a reiterat faptul că Oltul va da voturile lui Ludovic Orban, care se confruntă cu Cristian Bușoi.

„Organizația județeană Olt îl va susține pe candidatul Ludovic Orban, un om corect, care de zeci de ani de zile a fost foarte aproape de noi. Indiferent că a avut mai multe probleme în 2016, indiferent că a avut de vizitat mai multe localități în diverse campanii, Ludovic a zis „Prezent!” întotdeauna, iar noi trebuie să-i întoarcem acest respect pe care dânsul ni l-a arătat de-a lungul timpului. În Comitetul Director Județean, pe care l-am avut cu aproximativ o lună în urmă, votul pentru cele trei moțiuni a fost în felul următor: din 88 de delegați prezenți, 77 au votat pentru Ludovic Orban, 3 – Cataramă, 0 – Bușoi și un vot anulat.

A doua zi, pe 18 iunie, avem alegeri pentru Biroul Executiv, birou din care fac parte 39 de persoane: un președinte, opt vicepreședinți pe domenii, opt vicepreședinți regionali, 16 membri. Sper ca cei 5.000 de delegați din prima zi și cei 2.000 de delegați din cea de-a doua zi să facă alegerea cea mai bună, deoarece zilele de 17-18 iunie reprezintă, aș putea zice, piatră de temelie pentru viitorul PNL”, a declarat Moisescu.

Dacă în urmă cu nici o lună deputatul liberal Gigel Știrbu, fost președinte interimar al PNL Olt, afirma că încă nu s-a decis dacă va candida pentru vreo funcție la nivel central în cadrul PNL, susținând că e posibil să nu candideze deloc, el se află acum pe lista candidaților, țintind funcția de vicepreședinte pe regiunea Sud-Vest Oltenia.

Am luat această decizie după ce mi-am făcut și eu niște calcule, după ce am vorbit cu niște oameni”, a declarat, pentru OLT-ALERT, deputatul liberal.

Competiția este strânsă pentru această funcție, Știrbu avându-i drept contracandidați pe Marian-Jean Marinescu, Marius Bălu și George Stănculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here