PSD Olt susține deciziile Comitetului Executiv Național în problema Grindeanu/VIDEO

Conducerea executivă a PSD Olt a consultat primarii social-democrați și membrii Biroului Permanent Județean în problema crizei de la București, iar în urma consultărilor s-a luat unanim hotărât ca organizația să susțină deciziile Comitetului Executiv Național al partidului în problema Grindeanu.

Informația a fost dată publicității, vineri, într-o conferință de presă, de președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu.

”Am stat de vorbă, în toată această perioadă, cu o serie de primari, cu membri ai Biroului Permanent Județean, cu membri din Comitetul Executiv, consilieri județeni. Toți au trecut pe la mine, ne-am consultat în legătură cu ceea ce se întâmplă la București și bineînțeles că toți au fost la unison și au spus că organizația Olt susține decizia luată de Comitetul Executiv Național”, a declarat, la întâlnirea cu jurnaliștii, Marius Oprescu.

Liderul social-democrat a mai subliniat că PSD Olt dezaprobă războiul pornit de Sorin Grindeanu și afirmă că, dacă ar fi un om de onoare, ar trebui să demisioneze.

”Nu se poate ca un om care a ajuns pe acea funcție datorită susținerii unui partid întreg, datorită unui vot dat în Comitetul Executiv Național și al unei alianțe, pentru că și ALDE l-a susținut, apoi să rămână pe acea funcție, să țină de acel scaun, în condițiile în care această alianță, acest Comitet Executiv și acest partid nu-l mai susțin pentru această funcție. Indiferent care ar fi motivele și ceea ce spune el, că s-ar afla în spatele schimbării lui, atâta timp cât s-a dat un vot într-un for democratic al partidului pentru retragerea sprijinului, chiar dacă motivele și pretextele pe care le spune el sunt altele, ar fi trebuit, ca un om de onoare, să-și dea demisia și ne-a dovedit că nu e un om de onoare. Am făcut și noi o greșeală că l-am nominalizat pentru acea funcție (ne mai înșelăm și noi, cu toții…), am crezut în Sorin Grindeanu, dar, din păcate, și-a arătat adevărata față și, în acest moment, din punctul meu de vedere și al organizației PSD Olt, este fostul premier Sorin Grindeanu”, a mai spus Marius Oprescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here