Paul Stănescu s-a răzgândit: Nu vrea nici un post de ministru în viitorul guvern

Deși la o recentă conferință de presă președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, declara că, dacă partidul i-o va cere, va intra în viitorul guvern pe un post de ministru, demnitarul s-a răzgândit între timp, afirmând că nu dorește ca numele său să se regăsească pe lista cu propuneri a următorilor miniștri.

Citește și Surpriză de PROPORȚII: Darius Vâlcov, ‘angajat’ la Camera Deputaților

Surse locale dădeau ca sigură varianta ca liderul PSD Olt să ocupe în viitorul guvern un post de ministru, și nu orice post de acest rang, ci chiar pe cel de ministru al Administrației și Internelor. Până la un punct, varianta părea credibilă, în contextul în care nu mai departe de săptămâna trecută Paul Stănescu declara, într-o conferință de presă, că, dacă partidul îi va cere să intre în viitorul executiv, el va intra. Nu însă oricum, ci în anumite condiții.

Citește și ALERTĂ Un drum național va rămâne închis traficului rutier în Olt cel puțin un an/Ce variantă au șoferii

„Am refuzat să intru în acest guvern (Grindeanu – n.r.), dar, dacă partidul mi-o va cere, voi intra în următorul guvern. Trebuie să te cheme cineva ca să faci parte din următorul guvern. Voi intra în următorul guvern, dar în anumite condiţii, nu chiar aşa la prima strigare, pentru că îmi doresc să fie o echipă politică”, declarat, la întâlnirea cu jurnaliștii de săptămâna trecută, Paul Stănescu.

Citește și Fenomene EXTREME în week-end: Caniculă și ploi puternice/Ce se întâmplă în Olt

Întrebat, vineri, de OLT-ALERT în legătură cu zvonurile că potrivit cărora numele său ar fi deja pe lista viitorilor miniștri, Paul Stănescu a negat. Mai mult, el a spus că nici nu își dorește o asemenea nominalizare.

Citește și Veste INCREDIBILĂ pentru românii care nu-şi mai pot plăti ratele la casă

„Nu, nu sunt pe nici o listă și nici nu îmi doresc să fiu. Și nu mai este nimic de comentat”, a răspuns, sec, liderul social-democraților din Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here