Deputatul de Olt Marius Iancu spune că are așteptări mari de la Guvernul Mihai Tudose

Deputatul PSD Marius Iancu susține noul Guvern al României condus de Mihai Tudose și consideră că acesta trebuie să dea dovadă de multă responsabilitate și putere de muncă pentru a implementa, la timp, toate măsurile economice și sociale din Programul de Guvernare.

”Acest nou Guvern al României este numit și susținut de alianța PSD-ALDE. Este un Guvern de la care avem cu toții așteptări mari. Am promis că vom oferi românilor un trai decent și că vom dezvolta comunitățile locale din România și acest lucru trebuie să facă Guvernul Mihai Tudose”, a declarat deputatul Marius Iancu.

Parlamentarul de Olt a explicat că a votat Guvernul, dar că va urmări cu atenție activitatea miniștrilor și a noul premier.

”Responsabilitatea mea ca parlamentar de Olt este să mă asigur ca votul celor care m-au trimis în Parlament să fie respectat. Oltenii au votat PSD și Programul de Guvernare al PSD și eu le susțin. Primarii olteni așteaptă implementarea proiectelor din Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL 2, în valoare de 800 de milioane de lei. Lucrările la drumul expres Craiova-Slatina- Pitești trebuie să demareze în cel mai scurt timp, iar județul Olt trebuie să primească fonduri pentru repararea drumurilor naționale. Construcția Spitalului Regional trebuie să înceapă, iar crizele de vaccin pentru copii sau medicamente pentru bolnavii cronici trebuie să înceteze. Am dat votul Guvernului Mihai Tudose pentru că trebuie să continuăm implementarea măsurilor pe care oamenii le așteaptă. Voi fi atent la activitatea Guvernului și voi reacționa atunci când voi constata că nu se respectă programul și măsurile votate de români”, mai spune deputatul de Olt.

Deputatul Marius Iancu își exprimă încrederea că noul Guvern al României va asigura stabilitate în țară și va câștiga, în scurt timp, încrederea românilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here