Seară INCENDIARĂ cu Delia la Zilele Slatinei: Mii de slătineni s-au bucurat de show/FOTO+VIDEO

Ultimul act din cea de-a doua seară de spectacole la Zilele Slatinei a fost un show incendiar semnat Delia. Mii de oameni s-au aflat pe esplanada din centrul oraşului, unde dinspre scena amplasată lângă fântâna arteziană peste mulţime se năpustea nu doar melodiile explozive al artistei, ci şi un spectacol de zile mari de lasere și efecte speciale. Tot sâmbătă seară pe scenă a avut loc şi recital al formației Narcotic Sound.

După ritmurile trupei Narcotic Sound, care au pregătit terenul pentru ce avea să urmeze, pe scenă a urcat Delia, cu două imense cozi false, înfoiate, însoţită de numeroasa sa trupă de dansatori. Artista a „demarat” în forţă şi, cu toate acestea, cu greu publicul s-a lăsat antrenat de ritmurile pieselor. Din repertoriu nu au lipsit piesele de rezistenţă ale cântereţei, precum „Da mamă”, „Ce are ea”, „Cine m-a făcut om mare” sau „Se mărită Mona”.

Show-ul s-a sfârşit cu un lung spectacol de artificii pus la punct de organizatori, dar şi cu urarea de La mulţi ani pe care primarul municipiului, Emil Moţ, a făcut-o slătinenilor.

Duminică seară petrecerea continuă cu recitaluri susţinute de formația TWO, care va evolua între 20.15 și 21.00, și de Corina (între orele 21.15 – 22.00).

Spectacolul de lasere şi efecte seciale a fost unul total

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here