Străzi sub ape în Olt/Ploile au inundat o locuinţă şi au distrus o stradă în Slatina/FOTO+VIDEO

Ploile căzute luni au făcut ravagii în Olt. După ce apa a inundat un hol al Colegiului Tehnic „Alexe Marin” şi sediul unei societăţi comerciale de curierat în Slatina, precipitaţiile au distrus din nou strada Mihai Eminescu. Artera a fost închisă circulaţiei rutiere după ce un crater imens a apărut în carosabil. Probleme au apărut şi pe strada Eugen Ionescu, în cartierul celor 600 de locuinţe. Şi în judeţ sunt probleme: curtea unei familii din Priseaca fost inundată, astfel că proprietarii au cerut ajutorul pompierilor. 

Circulaţia pe strada Mihai Eminescu a fost oprită după ce un crater imens a apărut în carosabil din cauza precipitaţiilor, dar şi din cauza calităţii proaste a lucrărilor efectuate cu câţiva ani în urmă, când autorităţile au cheltuit milioane de euro din fonduri europene pentru reabilitarea acestei arterelor principale din oraşul istoric.

Pompierii intervin şi pe strada Mihai Eminescu, în cartierul celor 600 de locuinţe, unde apa a pătruns în subsolul unui bloc.

Pe strada Orhideelor, tot din municipiul Slatina, apa a inudat boxele unui bloc. Locatarii spun că păţesc asta de patru ani, la fiecare ploaie mai serioasă.

Ploaia care a căzut ore în şir a generat probleme şi în mai multe localităţi. În comuna Priseaca apa a inundat cu totul gospodăria unei familii, care au cerut ajutorul pompierilor.

Pompierii din cadrul Detaşamentului Slatina au intervenit pentru asanarea apei acumulate într-o anexă gospodărească din localitatea Priseaca. Este vorba de o bucătărie de vară în care apa avea 10 – 15 centimetri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here