Probleme şi în Slatina: Un liceu şi sediul unei firme de curierat, INUNDATE/Pompierii intervin

Ploaia care nu mai încetează a generat probleme şi în municipiul Slatina, unde un liceu şi sediul unei firme de curierat au fost iundate. În pericol se află şi o fabrică de confecţii, unde există riscul ca apa să inunde hala de producţie.

Citeşte şi Efectele Legii salarizării: Posturi BLOCATE şi evaluări drastice pentru bugetari

Este vorba de Colegiul Tehnic „Alexe Marin” şi de sediul unei firme de curierat situat pe strada Piteşti, unde ploaia care nu încetează de azi-noapte a inundat diverse spaţii. La  Colegiul Tehnic „Alexe Marin” apa a pătruns pe un hol al instituţiei, în demisolul clădirii în care se află atelierele de practică.

Citeşte şi Oltul, sub Cod Portocaliu de ploi torenţiale până marţi/La ce ne aşteptăm

La sediul firmei de curierat apa a inundat curtea şi a pătruns şi în hala care aparţine societăţii, acolo unde este depozitată marfa ce urmează să fie distribuită destinatarilor.

În ambele locuri intervin pompierii.

Citeşte şi Peste 2.400 de locuinţe din Olt au rămas, luni, fără energie electrică

„Detaşamentul Slatina intervine pentru asanarea apei la Colegiul Tehnic «Alexe Marin» şi la sediul unei firme de curierat pe strada Piteşti”, a declarat purătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe (ISU) Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu.

Citeşte şi Poile prelungite aduc primele probleme în Olt: Subsolul unei bănci, inundat/FOTO+VIDEO

Pompierii intervin şi pentru asanarea apei în zona unei fabrici de confecţii. „Acolo există pericolul ca apa să pătrundă în hala de producţie”, a precizat Alin Băsăşteanu.

Tot luni, pompierii au intervenit şi în Balş, unde apa a intrat în subsolul unei sucursale bancare, dar şi în beciul unei locuinţe.

Citeşte şi Universitatea Piteşti-Filiala Slatina, oferta educaţională pentru anul universitar 2017-2018

Citeşte şi Schimbare MAJORĂ începând de azi la examenul de obținere a Permisului Auto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here