Peste 2.400 de locuinţe din Olt au rămas, luni, fără energie electrică

Inundarea unor subsoluri de instituţii ş locuinţe nu sunt singurele probleme generate de vremea rea în judeţul Olt. Mii de consumatori au rămas, luni, fără alimentarea cu energie electrică.

Problemele de acest gen au început duminică, când mii de locuinţe din localităţile Pleşoiu, Găneasa, Priseaca şi Valea Mare au rămas fără energie electrică. Tot duminică, în satul Dranovăţu din comuna Găneasa, un stâlp de susţinere a instalaţiei de alimentare cu energie electrică a fost doborât de vijelie, la faţa locului intervenind pompierii din Slatina şi echipe de intervenţie ale distribuitorului.

Luni dimineaţă, la ora 06.00, numărul gospodăriilor nealimentate scăzuseră la 588, însă la ora 11.00 numărul locuinţelor rămase fără electricitate urcaseră la peste 2.400 de consumatori.

„La ora 11.00, erau 2.401 consumatori nealimentaţi, în localităţile Corabia, Izbiceni, Ianca, Vădastra şi Bucinişu”, a precizat Alin Băsăşteanu.

Nu mai puţin de 67 de puncte de transformare au suferit avarii. Distribuitorul de electricitate a trimis în teren nouă echipe de intervenţie care să rezolve problemele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here