EXPLOZIE în locuinţa unui bătrân din Olt/Omul a suferit arsuri la faţă şi la mâini/FOTO+VIDEO

Explosive Beatz logo (big)

Un bătrân de 72 de ani, din localtatea Sprâncenata, a ajuns, miercuri dimineaţă, la spital cu arsuri la faţă şi la mâini după ce o butelie de aragaz, uitată deschisă, a explodat.

Accidentul s-a produs în jurul orei 09.30, în bucătăria locuinţei. În urma deflagraţiei, proprietarul casei, un bătrân în vârstă de 72 de ani, a suferit arsuri serioase la faţă şi la mâini.

Alertaţi, la faţa locului au ajuns pompierii din cadrul Gărzii Stoeneşti şi un echipaj SMURD, care i-a acordat primul ajutor victimei.

„La faţa locului au intervenit şapte pompieri cu o autospecială de stingere cu apă ş spumă şi un echipaj SMURD. În urma deflagraţiei, proprietarul acsei, în vârstă de 72 de ani, a suferit arsuri de gradul I şi II la faţă şi la membrele superioare. În urma exploziei a fost afectată o bucătărie. Cauza exploziei este o butelie uitată deschisă de proprietar”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Proprietarul casei a fost găsit conştient, cooperant şi a fost transportat la Centrul de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Caracal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here