Accident groaznic pentru un copil de 7 ani din Olt, care şi-a fracturat coloana/Micuţul, dus cu elicopterul la Bucureşti/FOTO+VIDEO

Un accident groaznic i s-a întâmplat unui copil de doar şapte ani, din localitatea olteană Fărcaşele, care marţi după-amiază a căzut de pe o scară şi şi-a fracturat coloana. El a fost transportat de ambulanţă la Spitalul Caracal, apoi la Spitalul Slatina, pentru ca, ulterior, cu puţin timp în urmă, să fie transferat cu un elicopter SMURD la un spital din Bucureşti.

Nenorocirea a căzut pe capul familiei din Fărcaşele în jurul orei 15.45, când micuţul de şapte ani ar fi căzut de pe o scară, impactul cu solul afectându-i în într-un grad grav coloana cervicală.

Citeşte şi Sorin Păduraru şi-a trimis angajaţii să repare (pentru a câta oară!) strada Mihai Eminescu din Slatina/FOTO

La faţa locului a sosit imediat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), care i-a acordat copilului primul-ajutor, după care l-a transportat la Centrul de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Caracal. Medicii de aici au decis că starea de sănătate a copilului este gravă şi au dispus transferarea sa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Citeşte şi Fratele lui Petrică RomPH, amendat de Primăria Slatina pentru blocarea traficului rutier/FOTO

Şi aici, medicii şi-au dat seama că situaţia este foarte gravă şi au cerut un elicopter pentru transferarea minorului la un spital din Capitală.

„Pacientul a fost preluat de ambulanţă în jurul orei 16.00 şi transportat la CPU Caracal, apoi la Spitalul Slatina. Ulterior, copilul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transferat la Bucureşti. Diagnosticul pus iniţial a fost cel de traumatism toracic. Ulterior, pacientul a fost preluat de elicopter cu diagnosticul de fractură fractură tasare corp ventricular C7, deci un traumatism la coloana cervicală”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, medicul Alina Duminică.

Citeşte şi Angajatorii din Olt pot recruta personal calificat în diverse meserii în mod direct/Amănunte AICI

Copilul a fost transferat la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti, unde părinţii şi rudele speră să fie stabilizat şi, apoi, vindecat de medici.

Citeşte şi Lovitură pentru șoferii care dețin astfel de mașini! Se dublează prețul rovinietei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here