Liviu Dragnea: ‘Cer ca ministrul de Finanțe și șeful ANAF să dea explicații imediat privind prezența inspectorilor ANAF în redacția Rise Project’

Liviu Dragnea face o serie de precizări, într-un comunicat de presă, cu privire la inspecţia ANAF la RISE Project la doar câteva ore după ce jurnaliştii au anunţat că vor publica o anchetă despre liderul PSD. Dragnea afirmă că se încearcă compromiterea sa şi cere lămuriri de la ministrul de Finanţe şi de la şeful ANAF.

„Am aflat din presă că inspectori ai ANAF au descins în redacția Rise Project. Întrucât, de ceva vreme, Rise Project publică subiecte legate de persoana mea, vreau să fac următoarele declarații:

1. Nu am nici o implicare în prezența unor inspectori ANAF în redacția Rise Project.

2. Sunt indignat de ceea ce se întâmplă.

3. Am sentimentul că se încearcă compromiterea mea.

4. Faptul că o instituție de presă scrie despre un om politic nu trebuie să aibă nici o legătură cu implicarea instituțiilor statului în viața acelei instituții de presă.

5. Acest tip de comportament a existat în timpul unui regim prezidențial de tristă amintire, când instituții de presă ostile acestuia erau ținta instituțiilor de forță.

6. Cer ca ministrul de Finanțe și șeful ANAF să dea explicații imediat privind prezența inspectorilor ANAF în redacția Rise Project.

7. Vreau ca aceste explicații să fie publice”, precizează Dragnea în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here