Localitatea din Olt cu două consilii locale / Cum este posibil aşa ceva – FOTO

La iniţiativa primarului, într-o localitate din Olt vor funcţiona două consilii locale. Este vorba de legislativul local care funcţionează conform legii şi de un consiliu local al tineretului, care va avea un rol consultativ, dar care poate formula iniţiative ce pot deveni proiecte de hotărâre. Noul organism va fi neremunerat şi apolitic, susţine primarul localităţii.

Consiliul Local al Tineretului va funcţiona în comuna Cungrea, la iniţiativa primarului Liviu Voiculescu. Anunţul a fost făcut chiar de edil pe pagina sa de socializare.

„Întrucât consider că rolul tinerilor în sânul oricărei comunități este extrem de important, am hotărât înființarea Consiliului Local al Tineretului Cungrea.
Acest organism, cu reprezentare pe fiecare sat al comunei noastre, are rol consultativ, este neremunerat, este apolitic și are rolul de a aduce la cunoștiința primarului diverse probleme de pe raza localității.
Multe dintre inițiativele consiliului vor îmbrăca forma unor proiecte de hotărâri menite să contribuie la dezvoltarea comunei”, susţine primarul din Cungrea.

Principiile acesui consiliu al tinerilor vor fi spiritul de echipă, inițiativa, viziunea şi inovația, mai scrie, pe pagina sa de socializare, primarul Liviu Voiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here