Primar din Olt, REȚINUT de procurorii Parchetului Slatina pentru abuz în serviciu

Achitat, recent, de instanță într-un dosar penal, primarul comunei oltene Izvoarele, Florian Constantin, a fost reținut, vineri, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Primarul din Izvoarele a fost reținut de procurorii slătineni. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, procurorul Călin Radu.

Citeşte şi TERIBIL accident rutier la Balş: O persoană a MURIT, alta se află cu răni la spital/FOTO+VIDEO

“Persoana la care faceți referire a fost reținută. Nu pot spune mai multe. Se lucrează la un comunicat de presă care va fi transmis tuturor ziariștilor acreditați”, a declarat, pentru OLT-ALERT, procurorul Călin Radu.

Citeşte şi Noul șef al Agenţiei Funcţionarilor Publici, fost informator al Securităţii, apropiat de Vâlcov

Potrivit unor surse, edilul ar fi fost reținut sub acuzația că ar fi săvârșit infracțiunea de abuz în serviciu.

Citeşte şi Omul de afaceri Vasile Strejescu, închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală

Primarul comunei Izvoarele, Florian Constantin, a fost trimis anul trecut în judecată de procurorii slătineni într-un alt dosar, tot pentru abuz în serviciu. Edilul a fost achitat, însă, anul acesta, de instanță la solicitarea procurorului de ședință. Achitat a fost, în același context, și omul de afaceri Sorin Păduraru, trimis și el în judecată în același dosar pentru complicitate la abuz în serviciu.

Citeşte şi Fostul prefect de Olt Leonid Moisiu, numit președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici

Imediat după ce conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina a aflat de solicitarea procurorului în instanță, instituția a declarat apel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here