Un copil de 10 ani din Olt a suferit arsuri grave şi traumatisme la cap după ce s-a electrocutat şi a căzut de la înălţime

UPDATE: Micul pacient, transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina, a fost preluat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Bucureşti.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Un copil de 10 ani din localitatea olteană Cungrea este transportat în aest moment cu ambulanţa la spital după ce s-a electrocutat şi a căzut de la o înălţime de circa cinci metri. Minorul a suferit arsuri electrice pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului, dar şi traumatisme la cap.

Nenorocirea s-a petrecut în jurul orei 20.30, în satul Spătaru din comuna Cungrea. Potrivit unor surse locale, băiatul s-ar fi urcat pe un stâlp de susţinere a reţelei electrice, unde s-a electrocutat şi a căzut de la o înălţime de aproximativ cinci metri.

La faţa locului au ajuns în cel mai scurt timp posibil un echipaj SMURD de la Scorniceşti, dar şi un echipaj al Ambulanţei.

„Este vorba de un minor de 10 ani, cu traumatism cranio-cerebral, suspiciune de fractură de mandibulă şi cu arsuri electrice pe circa 40% din suprafaţa corpului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Minorul a fost preluat, conştient, de paramedicii de la SMURD. Cu el a plecat spre Spitalul Slatina ambulanţa, în întâmpinarea acesteia fiind trimis un alt echipaj cu medic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here