Marius Iancu: Organismele financiare confirmă că estimările pentru guvernare ale PSD sunt corecte

Organismele financiare internaționale confirmă că estimările pe care a fost fundamentat Programul de Guvernare al PSD sunt corecte, scrie, pe pagina sa de socializare, deputatul PSD de Olt Marius Iancu.

Agentia americană Fitch și-a îmbunătățit perspectiva de creștere economică a României de la 4,8% la 5,1%, mai arată parlamentarul social-democrat.

„Noi am început dezvoltarea României și oferim românilor un trai decent în țara lor”, concluzionează Marius Iancu.

Săptămâna aceasta, agenţia americană Fitch şi-a îmbunătăţit perspectiva de creştere a economiei României în 2017 de la 4,8% în evaluarea anterioară din luna ianuarie, la 5,1% în iunie, în principal datorită avansului semnificativ al Produsului Intern Brut înregistrat în primul trimestrul. Prognoza oficială a guvernului român pentru 2017 are în vedere o creştere economică de 5,2%.

Fitch este ultima dintre agenţiile internaţionale care recunoaşte eficienţa programelor economice promovate de Guvernul României, după ce Banca Mondială, Fondul Monetar Internaţional, Comisia Europeană şi Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare au luat decizii similare, aşa cum rezultă și din datele prezentate mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here