Zeci de firme din Olt, luate pe sus de inspectorii antifraudă/Amenzi de zeci de mii de lei

Zeci de firme din Olt au fost luate la control, luna trecută, de inspectorii antifraudă care, pentru neregulile constatate, au aplicat amenzi de zeci de mii de lei.

Inspectorii antifraudă din cadrul Direcției Regionale Antifraudă Fiscală (DRAF) Târgu Jiu au efectuat, în iunie, verificări la 24 de contribuabili cu sediile sociale, domiciliile fiscale și/sau puncte de lucru în județul Olt. Este vorba de firme specializate în domenii precum fabricarea produselor nealimentare (cu excepția îmbrăcăminte și încălțăminte), comerțul cu produse alimentare, servicii de pază, precum și materiale de construcții, potrivit unui comunicat al Direcției Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) remis OLT-ALERT.

Urmare controalelor desfășurate, inspectorii DGAF au aplicat nouă amenzi contravenționale și avertismente, în valoare totală de 78.000 de lei şi confiscări în cuantum total de 1.059 de lei.

De asemenea, în cazul unui operator economic inspectorii antifraudă au dispus suspendarea activității economice, pentru nedotare cu aparat de marcat electronic fiscal. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here