Elevii de 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat din Slatina, premiaţi de primarul Emil Moţ/FOTO

Primăria municipiului Slatina i-a premiat, joi, pe elevii care au obținut media generală 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat – sesiunea 2017. 

Este vorba despre un număr de nouă elevi de la examenul de Evaluare Națională și de trei elevi de la Bacalaureat care au primit, din mâna primarului Emil Moţ, câte un premiu de 1.000 de lei prin care le-au fost recunoscute meritele deosebite.

Este vorba de Daria Mihaela Cârstea, Eliana Dan, Roxana Maria Mioc, Maria Andreea Tudose, Raisa Maria Mladin, Maria Teodora Guțică-Florescu, Costin Alexandru Dabu, Elena Delia Doinea şi Bianca Andreea Păunescu, care au obţinut media 10 la examenul de Evaluare Naţională. De asemenea, premiaţi au fost şi elevii Andrada Vava, Amalia Maria Filip şi Răzvan Gabriel Milarez, care, de asemenea, au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat.
„Vom continua aceste premieri în fiecare an. Eu personal m-aş bucura să fie mai mulţi elevi care să ia 10 atât la Capacitate, cât şi la Bac”, a declarat primarul municipiului, Emil Moţ.
Cei 12 elevi urmează să fie premiaţi şi de Ministerul Educaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here