Circulaţia pe Podul Olt va fi OPRITĂ TOTAL în două rânduri, pentru reparaţii/Vezi perioadele

Imagine: gds.ro

Circulaţia rutieră pe Podul de peste râul Olt, la ieşire din Slatina spre Craiova, va fi închisă total în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru lucrările de reparaţii la cele patru gropi „răsărite” în carosabil, anunţă reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale Saltina. O altă oprire totală a circulaţiei va avea loc în noaptea de 12 spre 13 august. În rest, pe durata reparaţiilor se va circula alternativ, pe un singur sens.

Lucrările de reparaţii au început, practic, de vineri, iar reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Slatina au instalat deja semnele care semnalizează restricţiile de circulaţie. Traficul rutier va fi închis total în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 00.00 şi 06.00. În acelaşi interval orar, circulaţia va fi oprită şi în noaptea de 12 spre 13 august. În cele două cazuri, şoferilor le va fi pusă la dispoziţie o rută pe DJ 546, Slatina (Catedrală) -Teslui – Moșteni – DN 64, Strejești – Pleșoiu – DJ 677, Salcia – DN 65.

În rest, pe toată perioada lucrărilor de reparaţii se va circula alternativ, pe un singur sens de mers.

„Nu puteam începe lucrările pentru că aşteptam un aviz de la Poliţie. Miercuri a ieşit avizul şi de astăzi, 28 aprilie, ne-am apucat de treabă. S-a instalat semnalizarea cu restricţiile de circulaţie, pentru că se va circula alternativ, pe câte un sens de mers. Doar în weekend, în noaptea de sâmbătă spre duminică, între orele 00.00 – 06.00, circulaţia va fi oprită pe Podul Olt. O asemenea oprire va mai fi necesară şi în noaptea de 12 spre 13 august, în acelaşi interval orar. În aceste situaţii punem la dispoziţia conducătorilor auto o rută ocolitoare, respectiv DJ 546, Slatina (Catedrală) -Teslui – Moșteni – DN 64, Strejești – Pleșoiu – DJ 677, Salcia – DN 65”, a declarat Adrian Motorga, directorul SDN Slatina.

Nu este pentru prima oară când Podul de peste Olt este băgat în acest gen de reparații. În martie, anul acesta, drumarii au fost nevoiți să găsească soluții la o fisură apărută în carosabil anul trecut și care, pentru că nu s-au făcut reparații, luase proporții de crater. Peste crater a fost fixată o placă de metal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here