Zeci de ofiţeri şi subofiţeri din cadrul Jandarmeriei Olt au fost înaintaţi în grad

La Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt a avut loc, marţi, 1 august, festivitatea de înaintare în grad a 22 de cadre ale inspectoratului.

Șapte ofiţeri şi 15 subofiţeri din cadrul Jandrmeriei Olt, care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului 2017, au fost înaintaţi în gradul următor, la termen, potrivit unui comunicat de presă al IJJ Olt.

„Activitatea prilejuită de acest eveniment a debutat cu citirea Extrasului din Ordinul Ministrului Afacerilor Interne de înaintare în gradul următor a ofiţerilor jandarmi, precum şi a Ordinului inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt de înaintare în gradul următor a  subofiţerilor jandarmi.

În prezenţa colegilor, militarilor avansaţi li s-au înmânat noile grade de către, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, domnul colonel DrejoiTudor-Dorel, care i-a felicitat şi le-a urat succes în activitate”, se mai precizează în comunicatul Jandarmeriei Olt.

La gradul de colonel a fost înaintat un ofițer, la gradul de maior – patru ofițeri, la gradul de căpitan – un ofițer, la gradul de locotenent – un ofiţer, la gradul de plutonier adjutant şef – un subofiţer, la gradul de plutonier major – nouă subofiţeri şi la gradul de plutonier –cinci subofiţeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here