Accident rutier MORTAL în Olt/O femeie a murit în drum spre spital/Dosar pentru ucidere din culpă

Un accident rutier s-a petrecut vineri după-amiază în localitatea olteană Cîrlogani, unde o femeie care încerca să traverseze strada a fost lovită de un autoturism. Impactul cu maşina i-a fost fatal victimei, care a murit în drum spre spital.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16.00, când femeia a fost lovită în timp ce se angajase în traversarea străzii.

„Vineri, 4 august, în timp ce încerca să traverse strada prin loc nepermis, o femeie de 80 de ani a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Slatina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. În cauză s-a întocmit dosar şi se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul şef Claudia Radu.

După eveniment, un echipaj SMURD s-a deplasat în cel mai scurt timp posibil la locului accidentului şi a acordat primul ajutor victimei, după care aceasta a fost prleuată de o echipă de la Ambulanţă.

„Echipajul SMURD a găsit la faţa locului o bătrână în vârstă de 80 de ani cu traumatism cranio-cerebral deschis. Victima a fost predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Olt, care a transportat-o la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Slatina”, a declarat înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, căpitanul Cornel Gogolan.

În timpul transportului la spital, starea bătrânei s-a înrăutăţit, ea fiind supusă manevrelor de resuscitare, nemaiputând fi, din păcate, salvată. O dată ajunsă la Urgenţe, femeia a fost declarată decedată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here