EXPLOZIE soldată cu VICTIMĂ într-o localitate din Olt/Victima, transportată de urgență la spital

O femeie din localitatea olteană Teslui a ajuns miercuri dimineață la spital cu arsuri pe 20% din suprafața corpului după ce a fost surprinsă de explozia unei butelii de aragaz.

Femeia, de 74 de ani, s-a aflat la un pas de moarte pentru că suflul exploziei îi putea fi fatal. Oricum, ea s-a ales cu arsuri de gradul II la nivelul mâinilor și picioarelor, dar și în zona toracelui. Imediat după deflagrație, la locul evenimentului au ajuns pompierii din cadrul Detașamentului Slatina.

„Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit în această dimineață pentru acordarea primului ajutor unei femei în vârsă de 74 de ani din localitatea Teslui, victima exploziei unei butelii. Femeia prezenta arsuri de gradul II la nivelul membrelor și toracelui pe aproximativ 20% din suprafața corporală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, căpitanul Cornel Gogolan.

Din fericire, explozia nu a fost urmată de un incendiu. După acordarea primului ajutor, victima evenimentului a fost transportată de un echipaj SMURD la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here