În minivacanța de Sfânta Maria sute de olteni au avut motive de MARE supărare/Ce li s-a întâmplat

Poliţiştii olteni, care în minivacanța de Sfânta Maria au desfăşurat activităţi suplimentare pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, s-au văzut nevoiți să aplice sute de amenzi în valoare totală de aproape 250.000 de lei. De asemenea, polițiștii au reținut 35 de permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare.

În cele patru zile ale minivacanței de Sfânta Maria, aproximativ 280 de polițiști olteni au acționat zilnic pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public și privat, dar și pentru creșterea siguranței rutiere.

În urma activităților desfășurate, în perioada 12-15 august au fost aplicate 700 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 247.000 de lei.

„Din totalul amenzilor contravenţionale, 86 au fost pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, valoarea acestora depășind suma de 23.000 de lei”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

În trafic, polițiștii au aplicat peste 580 de sancțiuni contravenționale prevăzute de O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, dintre care 255 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 35 de permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare.

De asemenea, poliţiştii au intervenit la 522 de solicitări venite din partea cetățenilor, prin intermediul Serviciului Național Unic Apeluri de Urgență 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here