Halep continuă drumul spre primul loc mondial: Victorie DE SENZAȚIE și calificare în sferturi la Cincinnati – VIDEO

Calificare lejeră pentru Simona Halep în sferturi la Cincinnati! Românca a învins-o în două seturi pe letona Anastasija Sevastova, scor 6-4, 6-3, după o oră și 19 minute de joc.

Românca a câștigat primul set la patru după o evoluție extrem de fluctuantă. Românca a condus cu 2-0, a cedat clar următoarele patru game-uri, moment în care a cerut intervenția antrenorului Darren Cahill.

Jocul acesteia s-a schimbat drastic din acel moment, începând să dicteze ritmul jocului și să o forțeze pe Sevastova să greșească. Simona a revenit superb de la 2-4 și nu a mai pierdut niciun game până la finalul primului act.

Jucătoarea antrenată de Darren Cahill a început bine setul secund, distanțându-se rapid la 3-0. La fel ca în primul act, Simona a cedat puțin inițiativa, permițându-i letonei să câștige următoarele două game-uri. După o altă intervenție a strategului australian, jocul Simonei a intrat din nou pe o pantă ascendentă, aceasta ducând scorul la 5-2.

S-a terminat 6-3 pentru Simona, care se califică astfel în sferturile turneului de la Cincinnati.

În sferuri, Halep se va duela cu învingătoarea partidei dintre Johanna Konta și Dominika Cibulkova. Cele două urmează să se dueleze azi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here