Un bărbat care zbura cu planorul într-un concurs a aterizat forțat pe un câmp din Olt/FOTO+VIDEO

Un bărbat de 46 de ani care zbura cu planorul în cadrul unui concurs a aterizat forțat pe raza comunei oltene Brebeni. Omul se afla într-o probă de concurs.

Citește și Episcopul Slatinei și Romanaților, Sebastian Pașcanu, acuzat de homosexualitate/Cine i-ar fi fost partener de „nebunii”

Planorul își luase zborul la Craiova (Balta Verde) și executa o probă în cadrul unui campionat. Din fericire, planoristul a avut o aterizare reușită, nesuferind nici o vătămare la impactul cu solul.

Citește și Casele a două familii din Olt au fost DISTRUSE de flăcări / FOTO + VIDEO

„Conducătorul planorului, un bărbat de 46 de ani, nu are probleme medicale”, a precizat înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, căpitanul Cornel Gogolan.

Citește și Garda de Mediu a amendat firma de construcții care a distrus mai mulți tei din Corabia ca să pună borduri/FOTO

Totuși, pentru orice eventualitate, la fața locului s-au deplasat pompierii cu un echipaj SMURD și cu o autospecială de stingere.

Citește și Fiscul din Olt dă detalii IMPORTANTE despre plata contribuțiilor în cazul contractelor part-time. Ce trebuie să știe contribuabilii vizați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here