Episcopul Slatinei și Romanaților, acuzat de homosexualitate/Cine i-ar fi fost partener de „nebunii”

Episcopul Slatinei şi Romanaţilor, Sebastian Paşcanu, care este acuzat de un preot ieşit la pensie că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, chiar pe muntele Athos, potrivit stiripesurse.ro. Episcopul Sebastian Paşcanu nu vrut sa comenteze acuzaţiile care i se aduc şi a fugit când a văzut ziariştii.

Scrie și Oltul, LOVIT de incendii de pădure/Zeci de hectare cuprinse de FOC în dar câteva ore

Părintele Constantin Corceagu i-a cerut lui Sebastian Paşcanu să-şi facă testul de castitate dacă se simte curat. Părintele a fost şi el implicat în anul 2010 într-o poveste cu tentă sexuală, însă a declarat că totul a fost pus la cale de episcopul Slatinei.

Citește și În minivacanța de Sfânta Maria sute de olteni au avut motive de MARE supărare/Ce li s-a întâmplat

În 2010, în presă au apărut mai multe poze, în biserică, printre icoane, cu preotul Corceagu, alături de diverşi tineri, toţi îmbrăcaţi sumar, conform observator.tv., citat de stiripesurse.ro

Citește și Pădure în flăcări în Olt: Incendiu pe mai bine de 15 ha/Pompierii au intervenit în forță/FOTO

Constantin Corceagu susţine că în faţa lui Dumnezeu este nevinovat, dar nu a putut dovedi acest lucru şi în faţa lumii şi de ruşine a fost nevoit să se pensioneze pe caz de boală. Episcopul Sebastian Paşcanu nu vrut sa comenteze acuzaţiile care i se aduc şi a fugit când a văzut ziariştii.

Citește și EXPLOZIE soldată cu VICTIMĂ într-o localitate din Olt/Victima, transportată de urgență la spital

Numele episcopului Slatinei și Romanaților a fost târât de-a lungul timpului în numroase scandaluri. În urmă cu şase ani, un preot s-a sinucis pentru că fost dat afară, iar 30 de măicuţe au fugit de la Mănăstirea Brâncoveni, spunând că vor să scape de sub teroarea episcopului Slatinei şi Romanaţiului.

Citește și Mera, cel mai iubit membru al familiei ISU Olt, încă un an de serviciu după ce și-a uimit evaluatorii cu calitățile sale/ FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here