Casele a două familii din Olt au fost DISTRUSE de flăcări / FOTO + VIDEO

Casele a două familii din localitatea olteană Negreni au fost distruse de un incendiu devastator produs joi la prânz. Mai bine de patru ore s-au luptat pompierii din Scornicești cu flăcările pentru lichidarea incendiului.

Focul a izbucnit într-unul dintre imobile în jurul orei 11.30 și, în scurt timp, flăcările s-au extins la o anexă gospodărească și la casa vecină, foarte apropiată.

Citește și Episcopul Slatinei și Romanaților, Sebastian Pașcanu, acuzat de homosexualitate/Cine i-ar fi fost partener de „nebunii”

La fața locului au ajuns pompierii din Scornicești, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Acolo a ajuns și un echipaj SMURD, dar, din fericire, nu au existat victime.

Citește și Garda de Mediu a amendat firma de construcții care a distrus mai mulți tei din Corabia ca să pună borduri/FOTO

Mai bine de patru ore s-au luptat salvatorii cu flăcările și, cu tot efortul depus de ei, cele două imobile au suferit pagube mari.

Citește și Fiscul din Olt dă detalii IMPORTANTE despre plata contribuțiilor în cazul contractelor part-time. Ce trebuie să știe contribuabilii vizați

„Au ars acoperișurile celor două case, unul pe o suprafață de 60 de metri pătrați, celălalt pe 30 de metri pătrați, fânul depozitat în podul unei case, dar și tocăria din lemn.

Citește și Incendiu DEVASTATOR la o casă din Olt / FOTO+VIDEO

Casele au proprietari diferiți și se află la o distanță de numai un metru una față de cealaltă”, a declarat înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, căpitanul Cornel Gogolan.

Scrie și Oltul, LOVIT de incendii de pădure/Zeci de hectare cuprinse de FOC în dar câteva ore

Cauza probabilă a incendiului a fost, potrivit pompierilor, un scurtcircuit electric.

Citește și În minivacanța de Sfânta Maria sute de olteni au avut motive de MARE supărare/Ce li s-a întâmplat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here