Marius Iancu: Efectele creșterii economice se vor simți și în bugetele familiilor

Deputatul PSD de Olt Marius Iancu susține că creșterea economică înregistrată de România în ultima vreme nu va rămâne o simplă statistică pe hârtie, ci se va simți și în bugetele românilor.

„Măsurile din programul de guvernare al PSD au adus României creștere economică, așa că PSD respectă ce le-a promis românilor, iar în perioada următoare se vor vedea efectele acestei creșteri economice și în bugetele familiilor”, a scris parlamentarul pe pagina sa de socializare.

Afirmația deputatului social democrat vine după ce președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, după o întâlnire de aproximativ cinci ore cu premierul Mihai Tudose, la Palatul Victoria, că Executivul a început să depășească țintele propuse privind implementarea programului de guvernare.

„Am discutat despre prioritățile legislative de Guvern pentru această toamnă, despre CEx-ul pe care îl vom organiza în zilele următoare, despre stadiul în care se află implementarea programului de guvernare și trebuie să recunosc că pentru mine este o veste foarte bună, au început să îl și depășească, ceea ce îmi dă de gândit, nivelul încasărilor, creșterea economică și faptul că cea mai mare parte din întârzieri au fost recuperate. M-am uitat pe evidența prezentată și de vicepremierul Ciolacu și de doamna vicepremier Shhaideh, sunt doar două sau trei locuri unde sunt în curs de realizare, dar sunt în grafic”, a declarat Liviu Dragnea la finalul întâlnirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here