Adelin Bărbulete și-a depus CV-ul pentru ocuparea postului de șef al Ispectoratului Școlar Olt

Adelin Bărbulete, în prezent inspector pentru management instituţional și consilier județean, a transmis Ministerului Educației CV-ul său, dar și o scrisoare de intenție prin care își exprimă dorința de a ocupa funcția de inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Olt, funcție din care la sfârștul săptămânii trecute a fost demisă Felicia Man. 

Contactat de OLT-ALERT, Adelin Bărbulete a confirmat informația.

„Este adevărat, mi-am depus candidatura pentru funcța de inspector școlar general după ce Ministerul Educației a anunţat organizarea selecţiei cadrelor didactice în vederea ocupării mai multor funcții similare. Nu știu dacă și alte persoane și-au mai exprimat oficial dorința de a ocupa același post”, a declarat, pentru OLT-ALERT, Adelin Bărbulete.

După ce, vineri seară, ministrul Educației, Pop, a demis din funcție 14 inspectori școlari generali, printre care și pe șefa IȘJ Olt, Felicia Man, ministerul a anunțat organizarea selecţiei cadrelor didactice în vederea ocupării, în anul şcolar 2017-2018, până la organizarea concursului, a mai multor funcţii de conducere din diverse inspectorate școlare. Este vorba, printre altele, de 14 posturi de inspector școlar general și de 12 posturi de inspector școlar general adjunct, printre care se numără postul de „general” și cele două posturi de inspector școlar general adjunct de la nivelul IȘJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here