Marius Iancu: Trebuie să urmărim demararea proiectelor prin PNDL 2 în toate orașele și comunele Oltului

O dată cu începerea noii sesiuni parlamentare senatorii și deputații de Olt, dar și alți demnitari, trebuie să urmărească inițierea proiectelor prin Programul Național pentru Dezvoltarea Locală (PNDL) 2, pregătite de autoritățile administrației publice locale din județ. Cel puțin așa deputatul social-democrat de Olt Marius Iancu.

Importante sunt, în această sesiune parlamentară, și Legea pensiilor, legea prevenției, legile justiției și înființarea Fondului Suveran de Investiții și Dezvoltare, a scris, pe pagina sa de socializare, deputatul Marius Iancu.

„A început sesiunea parlamentară. Legea pensiilor, legea prevenției, legile justiției și înființarea Fondului Suveran de Investiții și Dezvoltare sunt câteva dintre proiectele care vor fi dezbătute și analizate în comisiile de specialitate ale Camerei Deputaților și votate, apoi, în plen. Trebuie să urmărim demararea proiectelor prin PNDL 2 în toate orașele și comunele Oltului, dar și rezolvarea problemelor de infrastructură din județ”, a postat în spațiul virtual Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here