Un pompier din Olt a luat MEDALIA de AUR pe țară la o competiție sportivă/Imagini de la premiere

Pompierul Cătălin Gavrilă, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, a reușit să obțină, și în acest an, medalia de aur la proba de simplu a etapei finale a „Cupei ASPR la fotbal-tenis”. Întrecerile naționale s-au desfășurat, timp de două zile, în Complexul Tenis Club Sincron din Caracal și au fost organizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt, Asociația Sportivă „Pompierul” Olt și Asociația Sportivă a Pompierilor din România.

Cei mai buni 15 pompieri din țară s-au întrecut pentru obținerea premiilor puse în joc, dar și pentru obținerea titlului de „Cel mai bun pompier din România” la fotbal-tenis.

„Fair-play-ul a dominat pe timpul întrecerilor, dar rezultatele au fost foarte strânse, iar organizatorii au apelat la mai multe criterii de departajare pentru a stabili clasamentul final”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

La capătul celor două zile de concurs, la proba de dublu, echipa ISU Satu Mare a reușit să se claseze pe prima treaptă a podiumului, iar la proba de simplu Cătălin Gavrilă, din cadrul ISU Olt, a reușit să obțină, și în acest an, medalia de aur.

Este a noua oară consecutiv când plutonierul major Cătălin Gavrilă, din cadrul Detașamentului Caracal, devine campion național la această competiție.

Podiumul a fost completat de echipele ISU Alba și ISU Hunedoara, la proba de dublu și de Claudiu Bibarț – ISU Hunedoara și Hetea Lucian – ISU Alba, la proba de simplu.

Competiția a fost organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt, Asociația Sportivă „Pompierul” Olt și Asociația Sportivă a Pompierilor din România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here