Emilia Dorobanțu, despre divorțul dintre Marcel Toader și Maria Constantin: Soţul meu e motivul principal

Sursa foto: Pinterest

Divorțul dintre omul de afaceri Marcel Toader și intepreta de muzică populară Maria Constantin se mută la un alt nivel. Artista este acuzată de fostul ei soț că l-a înșelat de câte ori a avut ocazia, iar printre amanți s-ar număra și Cătălin Tutilescu, soțul cunoscutei cântărețe de muzică populară Emilia Dorobanțu, originară din Olt, potrivit evz.ro. De altfel, aceasta recunoaște că soțul său a avut o relație cu Maria Constantin.

Emilia Dorobanţu, şi ea cântăreaţă de muzică populară, spune că între soţul ei şi Maria Constantin a existat o relaţie, însă nu în ultimii doi ani, de când ei doi sunt împreună.

„Din nefericire, acesta este contextul actual şi nu am ce face. Da, din păcate, am aflat că soţul meu este motivul principal al acestui divorţ. Noi ne cunoaştem de doi ani, doi ani şi puţin şi ne-am căsătorit anul trecut pe 17 septembrie, când am făcut şi nunta şi botezul deodată. E scandalul soţului meu şi nu mă interesează. De ce să intru în acest subiect şi să-mi creez singură probleme? Da, el mi-a spus atunci când ne-am cunoscut că el a avut o relaţie cu Maria Constantin. Consider că s-a intrat destul de mult cu bocancii în familia mea şi dacă până acum nu am nicio dovadă că el a fost cu Maria Constantin după ce noi ne-am căsătorit, nu am de ce să caut”, a declarat Emilia Dorobanţu, soţia presupusului amant al Mariei Constantin, citată de evz.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here