Talia Cincă NU MAI ESTE DIRECTOR interimar al DSP Olt. Ea a fost înlocuită cu Adela Bobeș

Cu nici o săptămână înainte de organizarea concursului pentru ocuparea funcției de director executiv al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Olt, Talia Cincă, cea care asigura interimatul instituției, a fost înlocuită, joi, cu Adela Bobeș. 

Citește și Accident pe DN 65, în Olt. Două victime, tată și fiu, au ajuns la spital/FOTO+VIDEO

Contactată de OLT-ALERT, Talia Cincă a confirmat informația. „Așa este, am fost anunțată de colegi că a venit un ordin de încetare. Eu sunt în concediu acum, mă pregătesc pentru concurs”, a declarat fosta directoare interimară, care rămâne director adjunct, funcție pentru care a promovat concursul.

Citește și Se adeveresc previziunile! Veşti proaste pentru românii cu credite în lei: Nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunare

Agenția Națională  Funcționarilor Publici (ANFP) urmează să organizeze concurs pentru ocuparea postului de director executiv al DSP Oltîn 12 septembrie. În cursă au intrat Talia Cincă, Andrei Iordache, fost manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina, şi liberalul Dumitru Viorel Ionescu. Tuturor le-au fost validate dosarele şi urmează să susțină, marțea viitoare, proba scrisă.

Citește și Un deputat PSD de Olt iese din rândurile partidului și îl face praf pe ministrul Justiției /VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here